Secretul psihologiei si spiritualitatii!

Arta de a fi psiholog nu se învaţă, ci se trăieşte şi se experimenteaza… Nu eşti un psiholog bun dacă tu însuţi nu eşti un subiect de studiat, dacă materialul tău psihic nu oferă zilnic o complexitate şi un inedit care să excite curiozitatea ta continuă. Nu te poţi iniţia în misterul altuia, dacă tu însuţi n-ai un mister în care să te iniţiezi. Trebuie sa inveti fericirea si nefericirea, sa traiesti ardoarea dar si disperarea ca sa poti intelege cu rafinament flacarile sau pustiul din sufletul altuia. (Emil Cioran)

Tot ce avem nevoie se afla deja in noi, trebuie doar sa te antrenezi si sa te educi pentru a obtine ceea ce vrei. Descopera-te; raspunsul il avem de cele mai multe ori langa noi, in noi, dar nu-l vedem de paienjenisul gandurilor apasatoare.
Amanuntele alcatuiesc lumea si uneori detalii insignifiante fac esenta. Te îngrozeşti si te minunezi cand vezi ca te iei de guler cu toate forţele universului care se înverşunează să-ţi fie impotriva si redescoperi puterea extraordinară de a te adapta si de a găsi echilibrul pe sârma vieţii, atat de nesigură şi instabila…

Anunțuri

About Gabriel

They all want to go to heaven... but nobody wants to die...
Acest articol a fost publicat în Dezvoltare Personala. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s