Aeroportul Denver

În acest material vă aducem la cunoştinţă nişte anomalii descoperite la aeroportul internaţional din Denver, Colorado, şi nişte caracteristici pe care considerăm că autorităţile încearcă să le muşamalizeze. Acest aeroport pune multe semne de întrebare prin multitudinea simbolurilor, imaginilor şi poveştilor care au ieşit la iveală. El a fost construit în 1995 pe o suprafaţă de peste 85 km pătraţi. Chiar dacă Denver avea deja un aeroport operaţional s-a decis construcţia unuia nou. Acest nou aeroport are mai puţine piste şi nu este nici mai avansat tehnologic. Singurul lucru pe care îl are acesta în plus, faţă de cel vechi, este suspect de mult spaţiu. Imaginea de ansamblu a noului aeroport a şocat mulţi oameni.  Pistele aeroportului din Denver sunt poziţionate în aşa fel încât să se asemene izbitor cu o zvastică.   Nu numai forma aeroportului a fost pusă sub semnul întrebării. Dar şi ce se află în interiorul său.  Dar cine este responsabil de detalii ciudate din acest aeroport ?    Consensul general atribuie responsabilitatea “Noii Ordini Mondiale”.

Dar cine este Noua Ordine Mondială ?   Este un grup elitist din care fac parte majoritatea bogaţilor planetei precum lideri politici cunoscuţi şi cei având legături cu Monarhia Britanică.  Scopul lor principal este crearea unui guvern mondial care nu are graniţe regionale.   Dar planul lor poate fi realizat într-un singur fel: prin GENOCID.  Să reducă populaţia planetei la 2 miliarde de oameni.  Astfel îşi vor facilita controlul asupra pământului.  Aeroportul din Denver conţine o multitudine de simboluri asociate            “Noii Ordini Mondiale”.

Aeroportul a fost construit în anul 1995 pe 34000 de acri (137.000 de metri pătraţi). Construcţia sa a forţat Aeroportul Internaţional Stapleton să se închidă, deşi folosea mai multe porţi şi piste decât DIA. Costul iniţial al construcţiei a fost de 1,7 miliarde $, dar proiectul final a ridicat factura la 4,8 miliarde de dolari: cu 3,1 miliarde $ peste buget. Numeroase nereguli, au fost raportate în ceea ce priveşte construcţia lui:

– Contractori diferiţi au fost angajaţi pentru a construi diferite părţi ale aeroportului. Au fost toţi concediaţi după terminarea muncii lor. Acest lucru i-a făcut pe observatori să creadă că a fost o strategie care să facă imposibilă cuiva cunoaşterea anvergurii complete a proiectului şi scopul acestuia.

– 110 milioane de metri cubi de pământ au fost mutaţi, cu mult mai mult decât este de obicei necesar. Acest lucru a dus la apariţia suspiciunii că de fapt se construieşte în subteran.

– 5300 mile de fibră optică au fost instalate pentru comunicaţii (întrega coastă a SUA este de 3000 de mile pentru a face o comparaţie).

– Sistemul de alimentare cu carburant poate pompa 1000 galon/minut de carburant pentru avioane. Această cifră este cu totul absurdă pentru un aeroport comercial.

– Granit importat din întreaga lume, chiar dacă proiectul a trecut deja extrem de mult peste buget.

– Construirea unui sistem imens de tuneluri (camioanele pot circula prin ele) şi trenuri subterane. Cele mai multe dintre ele nu sunt utilizate la momentul actual.

Se poate trage cel puţin o concluzie: această structură gigantică va deveni în cele din urmă mult mai mult decât un aeroport comercial regulat.   Acesta are capacitatea de a gestiona o cantitate foarte mare de oameni şi vehicule, care a făcut observatorii să creadă că structura ar putea fi utilizată ca bază militară şi altele, chiar s-a adăugat că va fi utilizată ca un lagăr de concentrare civil în viitorul apropiat.

La intrarea spre aeroport se găseşte un armăsar din fibră de sticlă cu înălţimea de 32 picioare (ft), cu vene pulsându-i pe întregul său corp şi ochi demonici roşii strălucitori. Fapt interesant: calul şi-a ucis creatorul, Luis Jimenez, în timp ce acesta lucra la el.        O parte din sculptură s-a sfărâmat şi l-a lovit, provocându-i răni mortale. Prietenii lui spun acum că animalul este blestemat.

Ce reprezintă ?

Este al patrulea cal în cartea Apocalipsei, din Biblie, şi este corect numit “moarte”.   “Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Apocalipsa 6:8

Cu alte cuvinte, calul “moarte” aduce moartea din cauza armelor, a foamei şi a bolii. Dar vă veţi da seama curând că se potriveşte perfect cu restul DIA.              (Denver International Aeroport)

Lespedea Masonică din piatră

Piatra este situată în “Sala Mare” a aeroportului (termen care este, de asemenea, folosit de masoni pentru a se referi la sala de reuniune).  Există simboluri Francmasonice pe piatră şi pe “tastatura “, care pare a fi scrisă în Braille. Inscripţia de pe lespedea de piatră menţionează “Comisia Aeroportului Noii Lumi”. Această comisie specială, nu există, aşa că cel mai probabil se referă la “Noua Ordine Mondială”.  Există, de asemenea, o capsulă a timpului îngropată sub piatră pentru a fi deschisă în 2094.

De asemenea există o plăcuţă pe podea care conţine simbolurile AuAg.  Unii ar presupune că are legătură cu Aurul şi Argintul.  Totuşi unul dintre sponsorii aeroportului a descoperit o nouă tulpină mortală, de hepatită, cunoscută ca Antigen Australian, de asemenea simbolizat prin Au Ag.  Înspăimântător este faptul că simbolul Au Ag este localizat în faţa unei imagini murale care reprezintă GENOCIODUL. Dar să discutăm mai mult despre imaginile murale de pe aeroportul din Denver.

Picturi Murale profetice

Când analizezi simbolismul picturilor murale, îţi dai seama că ele spun o poveste terifiantă despre evenimente viitoare pe cale să se întâmple, de parcă ar fi  un fel de profeţie. Există referinţe specifice, sociale şi politice şi alte detalii oculte care practic transformă aceste picturi într-un manifest al Noii Ordini Mondiale.  Pictoru Leo Tanguma iniţial a confimat spusele conform cărora el a fost cel care a trasat liniile directoare pentru tablouri şi a fost plătit cu 100 000 $ pentru primele. Mai târziu, el a negat că a fost cel care a dat instrucţiunile şi a respins orice întrebări cu privire la sensurile ascunse din picturile sale. Precedentele picturi murale ale lui Leo Tanguma au fost tipice artei Chicano, cu încărcătură politică şi orientate spre comunitate. Cu toate acestea, activitatea sa de la DIA transmite o ” vibraţie ” total diferită, dând impresia că el pur şi simplu a desenat viziunea altcuiva.   Să le luăm pe rând:

Site-ul oficial al aeroportului spune că denumirea picturii murale este “pace şi armonie cu natura”. Serios?  În centrul piesei, copii întristaţi cu animale şi specii de plante dispărute. În fundal, o pădure în flăcări şi mai în spate, un oraş arzând. 

Un fapt interesant despre acel oraş este faptul că acesta a fost retuşat şi pictat de mai multe ori pe parcursul anilor, ca şi cum ar reprezenta ceva important pentru creatori.  Pare înconjurat de o ceaţă de culoare  bolnavă, ca şi cum ar fi fost atacat de arme bio-chimice.

Unul dintre copii ţine o tăbliţă Maya.  Aceasta ne duce cu gândul la 21.12.2012, din calendarul Mayaş, care prezice că lumea va trece printr-o renaştere.

În partea de jos, din această pictură paşnică, vom vedea trei sicrie deschise, conţinând femei moarte aparţinând unor culturi diferite.

În stânga este o femeie neagră (de culoare), în centru fiind o femeie nativ indiană.  De ce sunt ele acolo împreună cu alte animale? Se prezice dispariţia acestor rase?  Se ştie deja că armata a dezvoltat arme chimice specifice fiecărei rase.  Iată ce are de spus despre asta unul din capii “Proiectului pentru New American Century” (PNAC), care defineşte politica externă şi de apărare a SUA:

“… Arta războiului … va fi cu mult diferită decât este în prezent … “Lupta” probabil va avea loc la noi dimensiuni …  formele avansate ale războiului biologic care pot “ţinti” genotipuri specifice pot face din războiul biologic atât un instrument al terorii  cât şi un instrument util din punct de vedere politic”. (cumva Au Ag ?)

Fata din dreapta ţine o Biblie şi o stea galbenă “iudaică”  utilizată de către nazişti pentru a-i identifica pe evrei. Pare a simboliza moartea convingerilor iudeo-creştine.  Principalul înţeles al acestei picturi este Distrugerea Lumii, dar nu totală (scăderea populaţiei, amintită anterior).

Grupul care stă la originea imaginilor de pe acest aeroport  NU SUNT în mod cert creştini sau evrei. Societăţile secrete au propriul lor sistem de credinţă care este mult prea complex pentru a fi explicat aici. Se poate spune însă că sicriele sunt o parte importantă a simbolismului masonic după cum puteţi vedea în imaginea de mai sus reprezentând simbolurile principale ale Masoneriei. Mormintele sunt, de asemenea, o mare parte a ritualurilor Skull & Bones.

“Copiii din Visul de Pace al Lumii”

A doua pictură murală este o bucată formată din două părţi. Copii de toate culorile, îmbrăcaţi în costume folclorice dau arme înfăşurate în steagurile naţionale ale  ţărilor lor unui băiat … german?? Da, costumul bavarez nu lasă nici o îndoială. Băiatul din centrul imaginii, care ţine ciocanul aparent construind ceva, este german. Chiar şi copilul american (îmbrăcat ca un boyscout) pare dornic să dea armele şi pavilionul său băiatului german. Suntem în cel mai mare aeroport din America, în mijlocul SUA, iar această pictură murală este afişată acolo. America, cu bucurie, se predă Germaniei. Este pur şi simplu prea ciudat pentru a te gândi chiar.

Acest lucru reprezintă în mod evident, ţările lumii care renunţă la armatele şi identităţile lor naţionale pentru “binele comun”. O altă referire la o “Nouă Ordine Mondială”, cu un singur guvern şi o singură armată. Dar de ce este băiatul german în centrul tuturor? Există atât de multe aluzii la Germania şi Nazism în acest aeroport, încât NU poate fi doar o coincidenţă. Amplasată în partea de jos a picturii este o siluetă cazută care ţine o puşcă (reprezentând războiul), cu doi porumbei şezând în partea de sus a acesteia (reprezentând pacea).                 Cât de afectuos şi încurajator.

Acum, urmăriţi linia curcubeului care începe sub această statuie, merge în jurul copiilor şi vă duce la o a II-a parte a picturii murale.

Monstrul s-a trezit! Această persoană militaristă, mare şi agresivă, este îmbrăcată într-o uniformă nazistă (vezi simbolul de pe şapcă), cu o faţă în formă de mască de gaze.   În mâini ţine o puşcă şi o sabie ce molestează destul de violent  porumbelul purtător de pace.         În partea stângă este descris un şir nesfârşit  de părinţi plângând şi strângând la piept trupurile lipsite de vlagă ale copiilor lor morţi.

Aceasta este o pictură cu adevărat atroce, fără nici un mesaj salvator sau moral. Faptul că acest lucru a fost afişat la poarta principală a celui mai mare aeroport din America, în timpul vârstei corectitudinii politice (anii ’90) este total aberant. Figura militaristă este glorificată şi atotputernică, situată în centrul acţiunii. Ea si-a recăpătat puterile sale, pe care părea că şi le pierduse după cel de al doilea război mondial.  .  Aceasta este din nou în vigoare şi deschide calea spre un nou holocaust.  Priviţi cu atenţie la oamenii din stânga şi copiii morţi de pe cărămizi. Nu există nici o urmă de violenţă pe ei.  Sunt pur şi simplu, lipsiţi de viaţă, ca şi cum aceştia au fost otrăviţi de gazul cenuşiu, mortal, emis de această entitate. Această pictură este cea cu simbolul Au Ag care reprezintă tulpina de virus mortală.

Această imagine reprezintă o purificare  care va ucide miliarde în calea sa.                   Totuşi într-o notă stranie această pictură a fost acoperită recent .

Monstrul, protejat de masca sa de gaze, a aliniat victimele cu  faţa  îndreptată spre scrisoarea din stânga jos.   Este o scrisoare reală scrisă de Herchenberg Hama, 14 ani, care a murit  pe 18 decembrie 1943 în lagărul de concentrare de la Auschwitz (aşa cum scrie în partea de jos a scrisorii). Un pic cam îngrijorător, nu?  Auschwitz-ul a devenit faimos datorită utilizării gazelor toxice.                         Prezenţa unui curcubeu colorat şi a unui ursuleţ în această imagine, simboluri pe care minţile noastre, instantaneu, le asociază cu copilăria şi nevinovăţia, este complet revoltătoare şi hidoasă.                 Un ultim lucru despre sabia încovoiată: este un simbol des utilizat în imagistica masonică.

Ce faci atunci când ai ucis cea mai mare parte a populaţiei lumii, cu gaze toxice? Sărbătoreşti în jurul unei strălucitoare plante modificate genetic, desigur! Oameni fericiţi din întreaga lume înaintează irezistibil către plantă, unii aproape  zburând spre ea.

Exact în dreptul acestei plante (care nu există în viaţa reală) este un Mesia – ca persoană, dar care nu este în mod cert Iisus – Antichrist (?)

Toate speciile dispărute, din pictura murală 1, sunt din nou în viaţă şi poţi vedea chiar un mic porumbel care apare din floare. Cât de frumos. Ei se simt mult mai bine acum când există mult mai puţini oameni pe pământ. Animalele sunt de asemenea fericite şi ele vă mulţumesc ca aţi murit. Oamenii pot folosi acum un nivel ridicat de cunoştinţe ştiinţifice pentru a trăi într-o stare de fericire sintetică furnizată de plantele modificate genetic. Bravo lor! Balenele sar în aer, de cinci coţi. Dacă te uiţi atent la puii de tigru, ei au feţe de copii.    Destul de bizară această  întreagă bucată plină de modificări genetice şi de magie.

În concluzie, aceste picturi murale înfăţişează în mod clar obiectivele recunoscute, le puteţi citi în documentele în aşteptare, ale “Noii Ordini Mondiale”:

– Depopularea masivă a pământului.

– Moartea convingerilor iudeo-creştine.

– Un guvern mondial.

– Restaurarea naturii.

Dacă aţi citit despre Guidestones Georgia, este posibil să observaţi că temele sunt strict similare. Coincidenţă? Guidestones Georgia, de asemenea, au o placă cu o capsulă a timpului îngropată sub ele. Nu există nici o teorie a “conspiraţiei” aici, acestea sunt fapte. Totul este scris în piatră pentru ca tu să vezi. Elitele sunt proprietarele acestui loc şi şi-au construit monumente pentru a-şi celebra cultura. Cunoştinţele lor “divine” sunt totuşi inaccesibile pentru tine cu excepţia cazului în care eşti un înalt membru.

După cum au demonstrat psihologii, dacă vrei ca un mesaj să fie rezonant în subconştientul unui individ, acesta trebuie transmis fără ca individul să fie conştient că îl recepţionează, adică subminal.  De asemenea se ştie că atenţia este atrasă de scene, sau simboluri, sexuale.  Ei bine se pare că proiectanţii aeroportului au folosit din plin aceste informaţii.                       La cele arătate mai sus merită amintite observaţiile lui William Tapley, un autoproclamat profet american, cunoscut sub numele de “Al Treilea Vultur al Apocalipsei”, care susţine, într-o înregistrare postată pe YouTube, că Aeroportul Internaţional din Denver este împânzit de simboluri falice, unele mai evidente decât altele.

Primul obiect analizat de aşa-zisul profet este o pictură murală care se găseşte la aeroportul din Statele Unite, despre care mulţi au spus oricum că este cel puţin stranie, întrucât înfăţişează cadavre de animale şi copii. Conform „Vulturului”, în partea stângă a imaginii apare o femeie goală puşcă, ale cărei organe genitale sunt reprezentate de o pasăre cu aripile întinse. În imediata apropiere, se află un pinguin peste care este pus un ecuson îndreptat spre silueta respectivă. Bileţelul este inscripţionat cu numele speciei din care provine pinguinul, dispărută în 1844. În limba latină, aceasta este Alca impennis, Tapley subliniind al doilea cuvânt pentru a-şi susţine teoria. Un alt simbol falic, despre care vorbeşte americanul, este statuia albastră a calului. Animalul, un mascul, este cât se poate de falic, de la forme şi detalii amplificate la poziţia în care este reprezentat.

Un alt simbol falic despre care vorbeşte William Tapley este regăsit chiar în planul aeroportului din Denver. „Vulturul Apocalipsei” prezintă o fotografie făcută aerportului după o ninsoare, lucru care face ca forma despre care vorbeşte să iasă şi mai mult în evidenţă. În fotografia respectivă, Tapley susţine că planul arată exact ca organele genitale ale unui bărbat, lucru care, susţine el, a fost făcut intenţionat.

Simbolurile aeroportului pot fi încă subiect de dezbatere dar un lucru care nu poate fi pus la îndoială este faptul că au avut loc o mulţime de lucrări, de construcţii misterioase în subsolul lui. În planul iniţial au fost specificate 5 clădiri dar, din senin, constructorilor li s-a ordonat să îngroape clădirile pentru că er fi fost clădite greşit. În mod normal clădirile clădite greşit sunt demolate, dar în acest caz nu a fost. Astfel s-a permis construcţia unei baze subterane. Încă sunt muncitori trimişi să lucreze periodic în aceste baze subterane. Dar când sunt întrebaţi despre natura muncii lor toţi refuză să comenteze.

Aceste baze subterane au fost extinse şi acum au tuneluri subterane care leagă toate clădirile. Potrivit unor constructori aceste tuneluri au un sistem ciudat de stropitori adăugate pe tavane. Dar, sistemul de stropitori nu pare a avea vreun scop deoarece aceste tuneluri sânt din beton şi se află sub pământ. Dacă corelăm sistemul de stropitori cu simbolul AuAg din faţa picturii simbolizând genocidul, ne putem întreba ce scop are un sistem de stropitori într-un tunel aflat la 50 metri sub pământ (prin analogie cu simbolurile naziste, din picturile aeroportului, locuri de introducere de gaze toxice … sau instalaţii de decontaminare ?).

Aceste baze subterane par a fi zone de reţinere datorită dimensiunilor impresionante.  Unii chiar le aseamănă cu lagăre de concentrare deoarece:

1 Nu au nici un scop clar definit iar când autorităţile aeroportului au fost întrebate au spus că sânt folosite pentru depozitare.

2 Gardurile de sârmă ghimpată sunt orientate spre interior nu spre exterior cum ar fi normal. Aceasta arată că sânt făcute să ţină ceva înăuntru în loc să blocheze accesul în interior.

3 Sistemul de stropitori nu are nici un scop, deşi poate fi legat de viruşii mortali amintiţi anterior şi de scopurile “Noii Ordini Mondiale”.

Oficialii au încercat să susţină că bazele subterane sunt depozite dar o întrebare persistă: De ce bazele subterane au o suprefaţă de 159 km pătraţi ?  Şi de ce au fost cele 5 clădiri iniţiale îngropate ?  Nici un aeroport nu are sau nu necesită un asemenea spaţiu de depozitare.   Deci pentru ce este folosit acest spaţiu cu adevărat ?   Autorităţilor întrebate nu li se permite să răspundă.

Nu suntem singurii fascinaţi de acest aeroport.  Regina Angliei, alături de mulţi monarhi şi politicieni europeni, cumpără anonim propietăţi în apropierea aeroportului.   Oricine poate concluziona că este ceva important în legătură cu acest aeroport.

Miercuri, 14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetător, autor şi realizator de filme în domeniul ştiinţelor de avangardă.

Benjamin Fulford a lucrat 30 de ani ca jurnalist financiar pentru Revista Forbes şi ca editor pentru regiunea Asia Pacifică. Fulford este cât se poate de bine documentat, fiind o persoană publică pe internet încă din 1999 şi câştigând încrederea multor oameni în diverse programe secrete, având astfel contact cu un număr incredibil de diferite surse.

# Recent, aceste surse l-au informat că de fapt cutremurele care au apărut în zonele Colorado şi Washington DC, în datele de 22 şi 23 August 2011 au fost în realitate atacuri nucleare împotriva instalaţiilor militare subterane.

# Aceste baze subterane au fost construite de către guvernul Americii de la începutul anilor 1960, având costul de trilioane de dolari.

# 80 de ţări diferite au format acum o alianţă împotriva „Noii Ordini Mondiale”.

“Pe data de 23 August 2011 două uriaşe oraşe subterane au fost distruse de două bombe atomice în zona părţii de sud a oraşului Washinghton Dc,Virginia, se pare că epicentrul a fost în Mineral town şi în Colorado lângă Denver.

La ştiri au fost semnalate cutremure având magnitudinea de 5,3 şi 5,9 care au o scală neobişnuită de manifestare specifică unei bombe atomice, pe data de 23 august 2011.

Deasemenea au fost înregistrate sunete neobişnuite în întregul oraş. Se pare că în acel moment când explozia s-a declanşat, în fiecare din aceste două oraşe subterane au fost până la 30.000 de oameni. Deci discutăm cu privire la potenţialul de 60.000 de decese.

Tipii aceştia nu şi-au imaginat vreodată că aceste facilităţi subterane ar fi putut fi atacate.”

“Ei vroiau să reducă populaţia lumii cu 90%.

Aveau de gând să se ascundă în aceste baze subterane după ce ar fi declanşat un holocaust nuclear.

Planul original era să pornească un război nuclear între Iran şi Israel.”           În orice caz, ceea ce s-a întâmplat este că există un grup în interiorul Pentagonului şi agenţiile sale care au realizat că acest plan era nebunesc.

Ştiau că planul de a ucide 90% din umanitate este o nedreptate. Apoi au aruncat în aer bazele subterane pe care elitele aveau de gând să le utilizeze pentru a se ascunde atunci când ar fi realizat holocaustul lor nuclear.

Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite şi de către anumite civilizaţii extraterestre benefice.

Acest sprijin al atacurilor a fost total neaşteptat, întrucât cabala (elitele) a fost condusă să creadă că extratereştrii aveau de urmat legi spirituale care le interziceau să intervină vreodată- sub orice formă. (legea liberului arbitru)

Mai multe documente top-secrete au relevat că dacă extratereştrii nu au fost invitaţi în mod special să apară de o majoritate a oamenilor, şi/ sau de către conducătorii lor, nu ar putea apărea în mod public şi deschis, la nici o scară largă, până la sfârşitul anului 2012. În orice caz, extratereştrii au oprit în mod constant rachete şi facilităţi nucleare.

Ajungem la un moment în care totul o să devină public. O să fie pe undele radio. O să fie la ştiri. Nu mai pot ascunde pentru mult timp.” –  Benjamin Fullford

Aceleaşi evenimente povestite, prin intermediul claraudiţiei, de Matei:

<< Poate aţi auzit că au fost distruse două spaţii subterane imense, care adăposteau laboratoarele, vehiculele, armamentul, depozitele şi locuinţele Iluminaţilor, dar acest lucru s-a întâmplat prin tehnologii sigure, nu prin mijloace nucleare; şi câtorva din tabăra Iluminaţilor li s-a luat puterea, dar nu prin ucidere. Atât cea ofensivă, cât şi cea defensivă. “Forţele Luminii” folosesc puterea şi tehnologia Luminii, fără efecte vătămătoare. Ele sunt conştiente de planurile Iluminaţilor şi dacă acestea includ instalarea de explozibil în poduri, ce poate fi detonat cu telecomanda, ele îi pot opri. Dacă asta poate părea violarea legii Creatorului a liberului arbitru, să ştiţi că nu este – ci e respectarea dorinţei Pământului.  După 9/11, Pământul a ales ca astfel de atentate teroriste, de asemenea amploare, să fie prevenite şi, cu acceptul lui Dumnezeu, familia noastră universală a dejucat multe încercări. >>

P.S. Pare o explicaţie mai veridică a mişcărilor tectonice, varianta nucleară presupunând crater şi mai ales radiaţii mortale la exterior.

Altă pictură din aeroportul Denver.                  Să sugereze oare o renaştere cu ajutorul unor vizitatori extratereştii ? (figura centrală seamănă izbitor cu reprezentările rupestre ce evidenţiau “zeii” coborâtori din ceruri)

Este foarte uşor să ignori o Teorie a Conspiraţiei  dar este mai greu să ignori dovezile palpabile care o susţin. Întâmplările ciudate din acest aeroport au fost puse sub semnul întrebării.  Dar toate întrebările au fost ignorate şi încă aşteaptă un răspuns.   Este adevărat că “Noua Ordine Mondială” va încerca să ia controlul ?   Şi dacă este aşa, recunoaşteţi în “elita” românească pe cei aserviţi “Noii Ordini Mondiale” ?

Reclame

About Gabriel

They all want to go to heaven... but nobody wants to die...
Acest articol a fost publicat în Informatii Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s